Hieronnat ja hoidot

Hermoratahieronta

on ääreishermoston käsittelyyn perustuva hoitomuoto. Sillä pyritään herättämään kehon oma puolustusmekanismi ja vapauttamaan keho kivuista sekä kroonisista vaivoista. Käsittelyn ansiosta keho pystyy taistelemaan oman terveytensä puolesta.
Hermoratahieronta auttaa kehoa saavuttamaan tasapainotilan; ravinteet imeytyvät paremmin, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu.

Hieronta sopii kaikenikäisille. Raskaana olevia ja hiljattain leikkauksesta tulleita (6-8 vkoa) ei voi hieroa.
Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin vaatekerran päältä käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta. Yksi hoitokerta kestää noin kaksi tuntia. Kertahoito käy rentouttavana hemmotteluna, vaivojen hoitaminen vaatii yksilöllisen hoitojakson.

Hoito aiheuttaa usein aluksi muutoksen huonompaan suuntaan, erityisesti kroonisissa tapauksissa, kun elimistöstä alkaa poistua kuona-aineita ja myrkkyjä. Seurauksena on ns. paranemiskriisi, jonka oireet ovat ohimeneviä eikä hoitoa saisi keskeyttää niiden takia.

Hoidon on todettu auttavan mm. hermosärkyihin, iskiakseen, puutumisiin, niska-hartiavaivoihin, selkäsärkyihin, päänsärkyihin, migreeniin, vatsakipuihin, ruoansulatushäiriöihin, allergioihin, kilpirauhasen toimintahäiriöihin, gyne- ja eturauhasvaivoihin, munuais- ja sydäntauteihin, halvaantumisiin sekä useimpiin kroonisiin sairauksiin ym. rappeutumissairauksiin (mm. vaihdevuosivaivat, korkea verenpaine, levottomat jalat, kuukautiskivut ja -häiriöt, astma, reuma, unettomuus, ripuli, ummetus, turvotus, ruoka-aineallergiat, ihottumat, rytmihäiriöt, epilepsia, ms-tauti, parkinson, diabetes, kaihi, huimaus, masennus, neuropatiat, krooniset tulehdukset).  

Varaa aika hyvissä ajoin Lauhansarven tiloihin.

HINTA 70 e, kesto n. 1,5 tuntia.

Palvelut tuottaa:


Mäki-Möykyn Polku
Hannele Järvensivu
Erikoistunut hermoratahieroja, ME ja SHINE –edustaja
P. 050 302 9305

Lauhansarven asiakkaat tiedustelu myös varauksen yhteydessä vastaanotosta p.(06) 263 1258
Luontaishoidot


Shiatsu Shiatsu samalla kertaa rentouttaa että hoitaa kehoa. Shiatsu piristää, rentouttaa, auttaa ruuansulatusta, hengityselimistöä ja avaa energiatukoksia, jolloin veri, nesteet, ravinto ja happi pääsevät taas kiertämään vapaammin ja säryt helpottaa. Koko kehon käsittely tehdään lattialla painellen peukaloilla tai kämmensyrjillä meridiaaneja (ratoja) ja akupisteitä vaatteiden päältä, hoidossa myös venytellään raajoja. Shiatsu perustuu Perinteiseen Kiinalaiseen Lääketieteeseen. Mukavat, rennot vaatteet ylle. Kesto 1h 45min 60€
Parhaan tuloksen saa analysoivasta sarjahoidosta  5hoitoa 2kk sisällä. Analyysiin kuuluu haastattelu ja yksilölliset kotihoito-ohjeet (sis. 3-5 akupistettä, ruokavalio-, venyttely ja elämäntapasuosituksia,1x kukkatipat). Tarjous 5x2h 250€ (arvo n. 400€)

Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia aktivoi kehoa jalkaterien heijasteiden kautta, nostaa immuunipuolustusta ja laittaa kehon nesteitä liikkeelle. Rentoutetaan myös hartiat. Kesto 1h 15min 40€

Aromahierontavaikuttaa syvälle mieleen ja tunteisiin laukaisten kireyksiä. Öljyn voi valita erilaisiin stressitiloihin, unettomuuteen, ruuansulatusongelmiin, helpottamaan lihassärkyjä, iho-ongelmiin, selluliittiin yms. Hoito tehdään eteerisillä öljyillä. Kesto 1h 15min 45€

Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja miellyttävä. Pään, hartioiden ja selän käsittely aktivoi päänalueen verenkiertoa, jolloin hiusten kasvu, aistit ja muisti aktivoituu. Hierontaan käytetään öljyä, joten hiukset saavat öljyhoidon samalla! Kesto 50min 35€

Hartioiden kuivakuppaus yläkehon hieronnalla, rentoutetaan myös jalat. Kuivakupit vilkastuttavat verenkiertoa, jolloin kipu helpottaa, ei tehdä verenpäästöä. Kesto 50min 35€

Kukkaterapia tasapainottaa kehoa, tunne-elämää ja henkistä olemusta luonnollisesti. Energiatukoksen takana saattaa olla ahdistusta, levottomuutta, pelkoja, itsetunnon tai uskon puutetta, toivottomuutta, vihaa, katkeruutta, syyllisyyttä, liiallista huolehtimista, uupumusta, alakuloa, ärtymystä…Henkilökohtaiset kukkatipat  45 min 35 €, muun hoidon yhteydessä 15 €

Psyko Zone on jalkateriin tehtävä kevyt energiahieronta. Sopii kaikille. Kesto 25 min 20€

Hoidot eivät ole suositeltavia akuuteissa tulehduksissa tai sairaustiloissa, lääkityksien aikana eikä vakavissa kroonisissa sairaustiloissa, kuten syöpä ja infarktit. Kerrothan sairauksistasi. Mm reumaan ja fibromyalgiaan hoidot sopivat hyvin. Luontaishoidot vahvistavat kehon omia puolustusjärjestelmiä eli terveyttä.

Hinnat sisältävät alv:n 24%
Hoitoja saatavissa myös Luontomatkailukeskus Lauhansarvessa (norm hinnoittelu).
Hinnat sunnuntaina ja kotikäynti x1,5
Hoitolassa kristallisuolatuotteita ja hyvänolon tuotteita myynnissä.
Ryhmille luentoja ravinnosta, terveydestä sekä virkistäviä lyhythoitoja ja esittelyitä, kysy lisää.

Pienryhmille 4-6 hlöä ohjelmaa toiveiden mukaan; mielikuvaliikkumista, meditaatio, jalkakylpyjä, kääreitä, niska-hartia rentoutus akupisteiden avulla.

Palvelut tuottaa


Luontaishoitola Kehonsointu
Piia-Elisa Vanha-Viitakoski
p. 040 739 2805

Hoitaja tulee Lauhansarveen ja Kangasjärvelle antamaan hoitoja ennakkotilauksen mukaan. Hinnat tässä ilmoitetut.

Kristiinantie 9, Isojoki
Katjan Hoitopisteen yhteydessä
Klassista hierontaa Isojoella ja LauhansarvessaOnko niskat, hartiat tai jalkasi väsyneet? Onko lihakset kipeät tai paikat "jumissa"? Loma- tai työmatkalla Lauhansarvessa ollessasi voit tilata paikalle hierojan hoitamaan vaivojasi.
Perinteinen hieronta kokeneen ja koulutetun hierojan käsittelyssä virkistää ja rentouttaa koko kroppaa.

Hinnat:
45min 30€
1h    35€

Hieroja tulee Lauhansarveen ja Kangasjärvelle antamaan hoitoja ennakkotilauksen mukaan. Hinnat tässä ilmoitetut.

Palvelut tuottaa


Koulutettu hieroja
Tero Akseli
p. 040 864 1060
Ylös