Anniskelurajoitukset alk. 28.11.

Suomen hallitus on päättänyt taas ravintoloihin kohdistettuja aukiolo ja anniskelurajoituksia jotka tulevat voimaan 28.11.21 toistaiseksi.

Molemat paikkamme ovat päivisin auki täysin normaalisti. Koronapassia ei tarvita. Toivomme maskin käyttöä ja erittäin hyvää käsihygieniaa.

Honkahovissa ja Lauhansarvessa toimitaan määräysten mukaan seuraavasti ilta aikoina.

Anniskelu päättyy klo 17 ja ruokailut päättyvät klo 18. Tämä koskee Honkahovin kaikkia tiloja sekä Lauhansarven ravintolaa sekä saunaosastoja. Savusauna ja perinnepirtti eivät ole ravintola-aluetta joten sitä ravintolarajoitukset eivät koske. Myöskin kaikki hotellihuoneet sekä lomahuvilat ovat käytössä ihan normaalisti.

Iltakuuden jälkeen on mahdollisuus ruokailla, nauttia alkohlijuomia ja pitää kokouksia sekä nauttia jouluaterioita. Tällöin kaikilta osallistujilta tarkistetaan ennen sisääntuloa koronapassi. Mikäli koronapassia ei ole tai mikäli tulos ei ole “puhdas” henkilö ei voi tulla sisälle. Koronapassi voi olla paperinen tai älypuhelimelle ladattu, jonka saa Oma kanta palvelusta. Koronapassin henkilökunta tarkistaa lukijalla. Varaudu todistamaan henkilöllisyys viranomaisen myöntämästä asiakirjasta.