Honkahovin toiminnot

Honkahovin ravintola ja kahvilapalvelut toimivat supistetusti. Arkisin avoinna klo 8-18. Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu. Risteyksen runsain arkilounas on katettuna joka arkipäivä klo 10.30 – 15. HUOMAA että voit ottaa lounaan myös kotiin tai työpaikalle kätevässä kotiboxisssa jonka voit itse keräillä tai jonka henkilökunta täyttää valmiiksi. Tämä kotiboximahdollisuus on ollut käytössä jo viisi vuotta ja sitä päivittäin käytetään normaalioloissakin.

Hotelli toimii myös normaalisti.

Henkilökunta noudattaa toiminnassa suurta tarkkaavaisuutta mikä koskee tuoteiden ja tilojen hygieniaa. Tulemme toistaseksi pakkaamaa myös kahvilatuotteita enemmän yksittäispakkauksiin. Toivomme asiakkailta hyvää käsinpesua eteisaulan wc tiloissa, ennen ravintolatiloihin saapumista. /16.3.2020

Tervetuloa ruokailemaan, kahville ja virvokkeille. Kaljaakin anniskelussa.

Suomen hallitus totesi tiedotustilaisuudessaan 16.3., että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Rajoitus koskee vain julkisia kokoontumisia. Ravintolassa, kahviloissa, liikenneasemilla, keilahalleissa, hotellissa ja kylpylöissä käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia, eivätkä laskettelu hiihtokeskuksissa tai erilaiset ohjelmapalveluiden käyttö.