Kesätöitä 2021

Tulevana kesäkautena pyrimme jälleen laajoihin aukioloaikoihin ja hyvään palveluun sekä maukkaaseen ruokaan kaikissa kolmessa matkailupaikassamme. Oletko sinä mukana palvelemassa asiakkaita tulevalla kesäkaudella? Ammattitaitoa voimme aina hioa matkan varrella kun on kova into työhön ja asenne kohdallaan. Kaikissa työtehtävissä on vuorotyötä ma- su välillä. Maksamme TES mukaisen taulukkopalkan.

KANGASJÄRVEN LEIRINTÄALUE

5 leirintäaluetyöntekijää (2 täyttämätöntä paikka) kesä-elokuun ajaksi. Leirintäaluetyöntekijä toimii leirintäalueen hoitajan alaisuudessa ja monipuolisiin työtehtäviin sisältyy mm. grillituotteiden valmistusta, kahvilatyöskentelyä, vastaanotton hoitoa, siivousta, puhtaanapitoa, opastusta ja monia muita yksittäisiä asioita. Joskus hoidetaan hommaa porukalla ja hiljaisempana aikana hoitelet kaiken yksin. Mahdollisesti työvuoroja myös muissta toimipisteissämme.

6 avustavaa leirintäaluetyöntekijää (4 täyttämätöntä paikka)jotka palkataan työllistä Isojokinen nuori -kampanjan sisällä.

HONKAHOVI HOTELLI JA RAVINTOLA

4 ravintola-alan ammattilaista(3 täyttämätöntä paikka) tai alaan hyvin perehtynyttä alan opiskelijaa kesä-elokuun ajaksi. Ruokatuotantoa, kassatyöskentelyä ja puhtaanapitoa on työn sisältönä. Mahdollisesti työvuoroja myös muissta toimipisteissämme ja pitopalvelupaikoissa.

LAUHANSARVI LUONTOMATKAILUKESKUS

1 Puhtaanapitotyöntekijä, (touko tai kesäkuusta -elo tai syyskuuhun työtehtävinä mökkisiivousta, tilasiivousta, liinavaatehuoltoa sekä ravintolan avustavia töitä. Työvuoroja Lauhansarvessa ja Kangasjärvellä. Työ on nopeatempoista, itsenäistä ja raskasta. Mökkipuhtaanapitoa tehdään säällä kuin säällä.

OTA YHTEYTTÄ

Jos todella haluat tehdä töitä kiireisessä tiimissä, mukavassa kesäsäässä niin kerro itsestäsi kaikki kertomisen arvoinen. Kiireisille somettajille vinkiksi että tekstarit ja yhden rivin hakemukset ei vakuuta perinteisistä hakemuksista pitävää pomoa. Hakemukset sähköpostilla: info@lauha.fi Mahdolliset lisätiedot p. 040 825 8751