Kesätyöt 2020

Kausityöntekijöitä haetaan kaikkiin kolmeen kohteeseemme kesäkaudeksi 2020. Kaikissa paikoissamme tärkeällä sijalla on luonnikas asiakaspalvelu ja ulospäinsuuntautunut elämänasenne, josta se pulppuaa. Toimipaikoissamme kaikki työntekijät osallistuvat monenlaisiin talon töihin.

HONKAHOVI

Ravintolatyöntekijä hoitaa kassatarjoilijan tehtäviä, valmistaa maukasta lounasta sekä kokoaa kätevästi listaruokien annokset sekä valmistaa monipuoliset burgerannokset. Talossa myös leivotaan itse leipiä, konditoriatuotteita sekä päivän pullia. Keittiömme on hyvin pitkälle itsevalmistuskeittiö, jossa on tilaa myös luovalle lounasvalmistukselle, annettujen raamien sisällä. Honkahovissa on myös pieni hotelli ja sen, ravintolan sekä ruokatuotantotilojen puhtaanapito on olellinen osa päivän toimintaa, joskus jopa ainoa. Käytössämme on myös Veikkauksen pelit ja täydet anniskeluoikeudet. Mikäli tiedät sopeutuvasi kuumaan ja kiireiseen työyhteisöön, mukavien asiakkaiden ja alati muuttuvien tilanteiden maailmaa, voit kertoa lisää itsestäsi.

1x Ravintolatyöntekijä 1.5.-15.8.2020 Vuorotteluvapaan sijaisuus .
2x Ravintolatyöntekijää 1.6.-31.8.2020

KANGASJÄRVI

Kangasjärven perinteinen leirintäalue on Isojoen ja koko seutukunnan helmi – keidas keskellä männikköä. Leirintäalue on suosittu, viihtyisä ja kiireinen työyhteisö ydinlomakauden ajan. Leirintäaluetyöntekijät hoitavat vuorollaan aluetta ja yksittäisiä työtehtäviä on monia mm: kahvila , hampurilaisgrilli, vastaanotto, saunanlämmitys ja koko ajan ja kaikissa väleissä koko alueen puhtaanapitoa sekä iloista loma-asiakkaan kohtaamista. Mikäli tiedät sopeutuvasi kuumaan ja kiireiseen työyhteisöön, mukavien asiakkaiden ja alati muuttuvien tilanteiden maailmaa, voit kertoa lisää itsestäsi.

1 x leirintäalueen vastaava hoitaja 15.5. – 15.9.2020 (VALITTU JO)
3 x Leirintäaluetyöntekijää 1.6.-31.8.2020
1 x Leirintäaluetyöntekijä 1.7.-31.8.2020

6 x Koululaistyöntekijää “Työllistä Isojokinen nuori”-kampanjan kautta.

LAUHANSARVI

Lauhansarven luontomatkailukeskus on keskeinen kohde Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark aluetta. Lauhansarvi toimii pitkälti tilausravintolana, mutta palvelee rajoitetusti myös yksittäisiä kulkijoita. Lauhansarvi on toiminut 20-vuotta ja juhlat, kokoukset sekä muut ryhmäruokailut ovat arkipäivää. Lauhansarven majoitushuviloihin mahtuu yhteensä viitisenkymmentä asukasta ja mökkien (ja muiden tilojen) puhtaanapito sekä liinavaatehuolto vievät työajasta leijonanosan. Mikäli tiedät sopeutuvasi kuumaan ja kiireiseen työyhteisöön sekä hyvää kuntoa vaativaan mökkisiivoukseen ja mukavien asiakkaiden ja alati muuttuvien tilanteiden maailmaa, voit kertoa lisää itsestäsi.

1 x matkailutyöntekijä (ruokatuotanto, asiakaspalvelu, puhtaanapito) 1.5.-31.9.2020

YHTEISIÄ ASIOITA TYÖSKENTELYSTÄ

Palkkaus on majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusten mukainen taulukkopalkka. Työaikana noudatettan keskimäärin 90 h / 3 viikon jaksoja. Kaikkien meidän työsopimuksessa on maininta että työntekopaikkoina on tarvittaessa yhtiön kaikki kolme toimipistettä Isojoella ja Honkajoella sekä Cateringpaikat.

Lisätietoja: sähköpostilla matkailuyrittäjä Teppo Toivanen info@lauha.fi tai p. 040 825 8751. Perustellut hakemukset, jossa on oltava täydelliset yhteystiedot lähetetään sähköpostilla info@lauha.fi. Hakemuksen otsikkokenttään “TYÖHAKEMUS + OMA NIMI”.