Lauhansarven toiminnot

Lauhansarvi on voimakkaasti profiloitunut suosituksi tilausravintolaksi Suupohjassa. Lauhansarven ruokamyynnistä n. 90 % muodostuu tilausryhmien käyttämistä palveluista. Tämänhetkisen suomen tilanteen mukaan kaikki julkiset kokoukset ovat kiellettyjä tai ainakin niitä pitää hyvin aktiivisesti välttää. Tämän johdosta Lauhansarven ravintola -kahvila on suljettu toistaiseksi.

Muistotilaisuuden näinä aikoin surraan pienessä sukulais- ja ystäväjoukossa. Valmistamme tilauksesta tarjoilun myös niihin.

Kotitilaukset ovat suosittuja. Valmistamme ennakkotilauksesta kotiin noudettavaksi ruokia mikäli kotona pidätte jotakin juhlia ja illanistujaisia. Myös Lauhansarven saunat ja tasokkaat lomahuvilat ovat käytössä normaalisti.

Ravintolassa ruokailu ei kuitenkaan ole kiellettyä isollakaan porukalla: Suomen Hallitus totesi tiedotustilaisuudessaan 16.3., että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Rajoitus koskee vain julkisia kokoontumisia. Ravintolassa, kahviloissa, liikenneasemilla, keilahalleissa, hotellissa ja kylpylöissä käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia, eivätkä laskettelu hiihtokeskuksissa tai erilaiset ohjelmapalveluiden käyttö.

Lisätietoja sekä tilauksia Lauhansarvesta: lauhansarvi@lauha.fi, p. 040 825 8751, matkailuyrittäjä Teppo Toivanen

Honkahovi ravintola palvelee arkisin klo 10 – 16 j. Lounasta joka arkipäivä saatavilla klo 11 – 15 ja sitä saa myös suosittuihin kotinoutoboxeihin. Syöt sitten töissä, kotona tai rekan hytissä.