Honkahovin ravintola

Honkahovin ravintola kahvittaa satunnaisen ohikulkijan ja täyttää arkisen lounastajan vatsan. Rehti ruoka ja ystävällinen palvelu ovat ravintolamme vahvuuksia. Vaihtelua makuihin tuovat maukkaat hampurilaiset ja monipuoliset annokset.

Honkahovin kotoisa lounas on tarjolla ma-la. Lounas sisältää päivittäin vaihtuvan kotiruokahenkisen ruuan, raikkaan salaattipöydän sekä kahvin ja jälkiruuan. Lauhaburgerin hampurilaiset, ranskalaiset ja muut grilliruuat valmistuvat tilauksesi mukaan aamusta iltaan.

Ravintolamme väljät tilat sopivat erilaisten kokousten, juhlien ja yritysten tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolasta on helppo rajata sopiva tila juuri teille. Ravintolamme juomavalikoimaan kuuluvat myös erilaisiin juhliin sopivat oluet, viinit ja muut juomat.

Honkahovin viihtyisissä tiloissa ruokailee isompikin porukka. Ravintolamme sopii hyvin taukopaikaksi kaikille, jotka matkaavat maisemistaan tunnetulla kantatiellä 44. Hyvän ruokahetken varmistat tekemällä ryhmälle pöytävarauksen ennakkoon.

Ravintolamme kautta järjestyvät tarjoilut myös muualla pidettäviin juhliin. Lauha Catering palvelee niin isojen kuin pienempienkin juhlien järjestäjiä monipuolisella kokemuksellaan.

Ruokalistat