Aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Herkkuja ja toimintaa kesäpäiviin

Kangasjärvi tarjoaa kirkkaine vesineen ja monipuolisine palveluineen todellisia elämyksiä koko perheelle. Palveluihin kuuluvat niin erilaiset majoitusvaihtoehdot kuin monipuoliset harrastusmahdollisuudetkin.

Kesän riennot vaativat myös hyvät eväät. Nälkä pysyy loitolla Kangasjärven kahvilan ja grillin antimien avulla. Maukkaat hampurilaiset ja muut grillituotteet sekä kahvilan herkut antavat voimia kesästä nauttimiseen. tag heuer link replica watchesSaunat ja uimaranta

Kangasjärven kirkkaat vedet avaavat monia mahdollisuuksia. Hyvä uimaranta saunoineen ja lasten leikkipuisto pitävät lapset liikkeellä. Alueella voi myös pelata erilaisia pelejä kuten rantalentistä. Kirkkaan vedet sopivat myös sukeltamiseen.

Tutustu saunoihin tarkemmin >


Majoitus Kangasjärvellä

Kangasjärven leirintäalue majoittaa kesäiset matkailijat kirkasvetisen järven rannalla. Alueen tunnelmaan on helppo laskeutua perinteisissä leirintämökeissä.
Tien päällä viihtyville matkailuautoille ja asuntovaunuille löytyy reilusti tilaa yöksi tai useammaksi. Monet asuntovaunut nauttivat Kangasjärven tunnelmasta kausipaikoilla koko kesän.

Matkailijan palvelut joka tarpeeseen löytyvät Lauhansarven luontomatkailukeskuksesta ympäri vuoden.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin >


Aktiviteetit

SUP lautailu on kuuman kesäpäivän vesileikkien kohokohta. Voit vuokrata laudan meiltä. Lue lisää vuokrauksesta.

Leirintäalueen lähimetsissä on hyvät sieni- ja marjamaastot sekä runsaasti maastopyöräilyyn sopivia polkuja. Lauhanvuoren kansallispuiston vaihtelevat reitit ja palvelut ovat käden ulottuvilla.

Leirintäalueen rannassa on vuokrattavia soutuveneitä, joilla voi lähteä kalastusluvan hankkimisen jälkeen hakemaan sitä isoa kalaa. SUP laudalla on mukava tutkia leirintäaluetta järveltä käsin.

Auton tankkaus

Leirintäalueella ei valitettavasti ole mahdollista ladata sähköautoa.