Lauhan Spelit 22.7.2020

Lauhansarven kulttuurikesän huippu ajoittuu heinäkuuhun, jolloin pihapiirissä juhlitaan Lauhan Spelien tahdissa. Pelimannihengessä musiikki virtaa monessa muodossa pitkälle yöhön. Monipuolisessa menossa on mukana myös suuren yleisön tuntemia artisteja.

Kuvia vuoden 2019 Lauhan Speleistä Mia Perkiön kuvaamana

Esiintyjät päivitetään kevään kuluessa

Päälava eli piha areena

Lauhan Tahti areena

Wanhan koulun areena

Lauhan luontokappeli

Takapihan nuotiolla ”saunan takana”

Ravintolassa sisällä

Isojoen Koivukartanossa


LIPUT

Liput xxxe, ja alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa veloituksetta.
Tapahtumapaikalla on ilmainen pysäköinti. Varudu kävelemään pikku matkan. Invatunnuksin varustetut autot pyritään saamaan lähipysäköintiin.
Lipunmyynti alkaa klo 13 ja päättyy tapahtuman päättyessä. Lauhansarven ravintolan alue on tällöin kokonaan maksullista juhla-aluetta.

Osta pääsylippu ennakkoon kauppatorilta

JUHLARAVINTOLAT

Nälkäisenä ei tarvitse musiikkiakaan kuunnella. Lauhansarven raviontolassa on katettuna noutopöytä  klo 12 – 21 Hintaan 14 e / hlö. Lisäksi telttaravintoloissa on tarjolla grillimakkaroita, pyttipannua, voileipiä, kahvia ja muuta juotavaa ja syötävää. A- oikeudet on ravintolassa ja pihaterassilla.

Noutopöydästä löytyy mm:

MAJOITUS

Lauhansarvesta voi varata tasokkaan lomahuvilan, Kangasjärven leirintäalueelta edullisen leirintämökin tai vaunupaikan. Juhlapaikallakin on muutamia vaunu- ja autopaikkoja hintaan 20 e / vaunukunta. Lunasta maksulipuke vastaanotosta ja sijoita se näkyvään paikkaan vaunun ikkunaan. Vaunut jotka ovat ilman näkyvää maksulipuketta laskutetaan jälkikäteen 50 e / vaunu tai auto.

JÄRJESTELYT

16. Lauhan Spelit järjestää Isojoen Kunta. Tapahtuma tehdään pääosin pohjalaisella kökkäperinteellä. Talkoolaisia otetaan vastaan eri tehtäviin niin lipunmyyntiin kuin muihinkin järjestelytehtäviin. Lisätietoja: Minna Saari minna.saari@isojoki.fi, 046 851 0970.

Muutokset mahdollisia ja todennäköisiä.