Kesällä 2021 ruokailut

Perjantaisin: paikalliset burgerit ja muut listaruuat. Kahvilatuotteet toki ja terassi on auki
Lauantaisin: paikalliset burgerit ja muut listaruuat. Kahvilatuotteet toki ja terassi on auki päivän keitto ja joskus myös noutopöytä
Sunnuntaisin: monipuolinen Lauhanbuffe klo 12 – 15

Kesän 2021 ruokia löytyy täältä

Ravintolan aukiolot voit tarkistaa täältä.

Ravintola

Lauhansarven luontomatkailukeskus on tunnettu hyvästä ruuastaan, joka täyttää arjen ja juhlan tarpeet. Parhaat maut löytyvät paikallisista ja ajankohtaista raaka-aineista. Lauhansarvessa voi poiketa pikaisella kahvilla tai järjestää isot juhlat koko suvulle – ja kaikkea siltä väliltä. Ravintolamme järjestää tarjoilut myös Lauhanvuoren retkelle tai kodin juhliin.

Lauhan Bufeen muhkea noutopöytä täyttää vatsat ennakkotilauksesta hintaan 17,50 e. Minimilaskutus arkisin 25 hlö ja sunnuntaisin 35 hlö. Pöytä tarjoaa salaatit, kaksi pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoan ja kahvin.
Katamme myös muunlaiset tilausateriat, toiveenne mukaan lue lisää alempaa sivulta.

Juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuhetkiin

ravintolamme valmistaa tilauksen mukaiset herkut. Tarjottavan valintaa helpottamaan käytössämme on valmiita ehdotuksia niin retkiryhmille, häihin, merkkipäiviin, muistotilaisuuksiin kuin kokouksiin. Pyydä tarjous. Ruokailu tulee muistaa varata hyvissä ajoin ennakkoon.

Lue lisää juhla- ja ryhmäruokailuista >

Ravintolan lisäpalvelut

Sauna- ja mökkiruokailu

Lauhansarvessa saunotaan ja rentoudutaan huviloilla. Nälkä hoituu vaivattomasti saunatiloihin tai huvilaan järjestetyllä ruokakattauksella tai pienemmällä purtavalla.

Lue lisää sauna- ja mökkiruokailusta >

Maastoruokailu

Monen mielestä ruoka on parhaimmillaan luonnossa nautittuna. Nuotion ääressä vietetty kahvihetki tai retkilounas antaa voimia liikkumiseen Lauhanvuoren kansallispuistossa.

Lue lisää maastoruokailusta >

Lauha Catering -pitopalvelu

Lauha Catering palvelee Lauhansarven ja Honkahovin ulkopuolelle. Meiltä voit tilata pikkusuolaiset, kakut, salaatit, laatikot ja muut ruuat myös omiin juhlatiloihisi. Voimme pakata kaiken valmiiksi kuumana tai kylmänä tarjoiluastioihin. Tarpeen vaatiessa hoidamme myös tarjoilun paikan päällä. Tee tilauksesi ajoissa, mitä isompi tilaisuus sitä aikaisemmin.

Tutustu Lauha Cateringiin >