Kiitos kaiklle kesäisille kävijöille. Teitä oli runsaasti. Kesäkahvila on sulkenut ovensa ja jatkoa seuraa jos seuraa, sitähän ei voi tietää…

______________________________________________________________________________________

Muurahaisen luontokeskus herää Ruususen unestaan…kuukaudeksi!

Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark alueen heinäkuun opastus-, kahvila- ja myyntipiste, aivan kantatie 44 varrella Lauhanvuoren kansallispuiston sisäänkäynnillä. Honkajoen Yrittäjät ry:n ideoima ja Lauhatuotanto OY:n kanssa yhdessä toteuttama GeoUP kahvila tarjoaa paikalla tehtyjä leivonnaisia, alueen virvoitusjuomia, makeisia ja jäätelöä sekä Geoparka alueen yrittäjien lähituotteita. Kahvila palvelee 3.7. – 4.8.2019 keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-18.

Avajaiset keskiviikko 3.7.2019 klo 12 alkaen

klo 12 Honkajoen kunnanjohtaja Ulla Norrbo avaa GeoUp Cafeen ja istuttaa Reija Leivon avustamana alppiruusun turvevuorattuun istutuskuoppaan.
klo 12 – 18 Kahvila ja pikku putiikki palvelee. Makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia, jäätelöitä makeisia. Taidenäyttely sekä Lauhan luontonäyttely – vapaa pääsy.
klo 13 – 17 llmainen sauna (oma pyyhe mukaan)
klo 13 opastettu Kyläyhdistyksen kodan luontopolkukierros, kesto n. tunnin omat eväät mukaan
klo 14 sydäniskurin toimintaperiaatteet ja käyttökoulutus
klo 15 opastettu Kyläyhdistyksen kodan luontopolkukierros, kesto n. tunnin omat eväät mukaan
klo 16 Geopark pähkinänkuoressa Geopark ranger Kristiina Peltomaa
klo 17 Luontopolun uusittujen led-valojen käyttöönotto, kaupunginjohtaja Linda Leinonen
klo 18 Kahvila suljetaan
Muurahaisen kyläyhdistys tarjoaa makkaroita, itse paistaen uusitulla nuotiopaikalla. (rajoitettu erä)

replica rolex sea dweller watches

Muurahaisen saunat 3.7.-4.8.2019

Saunahinnat on voimassa kahvilan aukioloaikoina, muina aikoina tarjouksen mukaan. Ota mukaa omat pyyheliinat tai varaa ne erikseen tilauksen yhteydessä.

  • Pikkusauna 1-6 henkilölle. Hinta 40 e
  • Isompi puulämmiteinen sauna 1-12 henkilölle. Hinta 80 e
  • Molemat saunat yhdessä 100 e.
  • Pyyheliinavuokra 2 e / kpl.

Muurahaisen tilausruokailut

Kesäkahvilasta saa myös lounastarjoilun ennakkotilauksesta ryhmille. Tilaus minimissään viikkoa aikaisemmin. Hinnat voimassa kahvilan aukioloaikoina, muina aikoina pyydä tarjous. Ruokatilaukset Lauhan myyntipalvelusta p. 040 825 8751 tai info@lauha.fi

  • Maukas, kermainen lohikeitto, leipä, levite, ruokajuoma sekä kahvi tai tee HNTA 12 € / henkilö, alle 14-vuotiaat 7 e. (minimilaskutus 15 aikuista)
  • Kiusausateria lohi/kinkku/kasvis/, vihersalaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi tai tee HINTA 12 € / henkilö, alle 14-vuotiaat 7 e. (minimilaskutus 15 aikuista)
  • Lähipitopöytä: Kaivolan lähipossun pyöryköitä, Lauhan hirven pataa, Honkajokisia tervattuja juureksia: Runsas kylmäruokapöytä, jossa salaatit ja kylmät kalat. Kahvia, teetä sekä herkullista raparperipiirasta. HINTA 35 e / hlö, alle 14-vuotiaat 15 e. (minimilaskutus 30 aikuista)

Työttömät yöt ja levon lumo, taidenäyttely 3.7.-4.8.2019

Käytän pohjakankaina kierrätystavaraa, mm. pussilakanoita, petauspatjoja sekä makuupusseja. Maalaan useimmiten akryyliväreillä. Tässä näyttelyssäni tuon esille luontoon, retkiin, vapaa-aikaan liittyviä teoksiani viime vuosien ajalta. Työttömät yöt ja levon lumo-teokset ovat hetkistä, jolloin sielu laulaa hiljaa hyristen. Mieli on levollinen.Vapaalla ja vapaana on hyvä olla. ” Taiteilja Annemaria Silvola.

Maksutapa

Maksuksi käy käteinen ja yleisimmät maksukortit. Ennakkoon sovituilta ryhmiltä ja yrityksiltä tarvittaessa laskutukseen, laskutusmaksu 10 e / lasku.

Ajo-ohjet

Muurahaisen entinen luontokeskus: Honkajoentie 785, 61960 Kyrönlatva (noin 40 km Kauhajoen keskustasta etelään, kt 44).