Sauna hoitaa ja rentouttaa

Kangasjärven saunat palvelevat monipuolisesti. Leirintäalueen 2 uintisaunaa lämpiävät kesäisin joka päivä rannan tuntumassa. Tänäkesänä on käytössä omat saunat miehille ja naisille. Yhteistä uikkarisaunaa ei ole. Saunat, suihkutilat ja pukuhuoneet   ovat kaikkien käytössä pientä maksua vastaan.
Uiminen on tietenkin maksutonta samoin huoltorakennuksen yhteydessä olevat vaatteidenvaihtokopit.

  • Uintisauna on lämmin: klo su 4.9.22 klo 18 asti. Sen jälkeen taas kesällä 2023. Sauna maksetaan ennen saunan käyttöä. Mikäli henkilökunta tavoittaa saunasta henkilön, jolla ei ole tallessa kassakuittia maksetusta saunasta hinta on 10 e / hlö. Saunojan on pyynnöstä esitettävä kuitti maksusta.

Kangasjärven uimaranta on lapsiystävällinen. Hieno hiekkapohja ja kirkas vesi tarjoavat mukavan uintihetken. Rantamatalassa voivat leikkiä pienetkin lapset kun laiturin päässä viihtyvät isommat vesipedot.

Rauhallinen saunahetki järjestyy Kangasjärven viihtyisässä tilaussaunassa. Saunassa voi nautti kiireettömästä saunahetkestä oman porukan kesken. Saunan lauteille mahtuu noin 15 henkilöä. Pukeutumisnurkalla varustettuja pesuhuoneita saunassa on kaksi.

Kangasjärven kirkkaisiin vesiin on tilaussaunan ovelta vain muutama askel ja käytössä on oma ranta ja laituri. Saunan jälkeen voi rentoutua viihtyisässä takkahuoneessa. Tilaussaunan voi varata oman perheen tai muun ryhmän käyttöön pariksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.

Talvisin Kangasjärvellä kokoonnutaan avantouinnin merkeissä.