Ravintoloihin saa kokoontua

Kokoontuminen ravintolaan on sallittua myös poikkeusaikana

Ravintoloiden normaalia toimintaa ei koske viranomaisten asettamat kokoontumisrajoitukset. Ravintolat noudattavat tartuntatautilaissa ja sen nojalla annetussa valtioneuvoston asetuksessa säädettyjä velvoitteita ja rajoituksia. Ravintolaan on sallittua tulla myös seurueina ja ryhmissä.

Yksityiset ja yritykset voivat tulla pitämään ravintolaan myös yksityistilaisuuksia. Yksityistilaisuuksia ovat esimerkiksi yrityksen henkilöstölleen järjestämät pikkujoulut tai yksityisen järjestämät hää- tai syntymäpäiväjuhlat tai muistotilaisuudet.   

Ravintolassa noudatetaan aukioloaikaa, anniskeluaikaa ja asiakaspaikkoja koskevia rajoituksia. Ravintoloiden koronarajoitukset määräytyvät valtioneuvoston asetuksella, eivät sairaanhoitopiirien ilmoituksella.

Lauhansarvessa ja Honkahvissa noudatetaan kaikki terveysturvallisuusohjeita ja vaikka viranomaismäärykset eivät tällä hetkellä vaadi niin otamme sisään vain 50 % normaalista asiakaspaikoista. 2.12.2020

Ehdoton edellytys on että sisään tullessa pesätään kädet aina vedellä ja saippualla . Sen jälkeen on käytössä myös käsidesiä ja tarvittaessa kertakäyttökäsineitä. Henkilökuntamme ei toistaiseki kerää lautasia pöydästä, silloin kun asiakkaat ovat pöydässä eikä muutenkaa tule lähikontaktiin.